Tandläkare

Vad gör en tandläkare i Järfälla?

Vad gör en tandläkare i Järfälla?

editorial

Låt en tandläkare ta hand om dian tänder

En tandläkare är en professionell person som hjälper till att se till att dina tänder och ditt tandkött är friska. De kan också hjälpa till att förbättra utseendet på ditt leende genom att erbjuda behandlingar som t.ex. tandblekning och Invisalign. I Järfälla finns det många tandläkare som kan ge dig den vård du behöver. Här är en närmare titt på några av de tjänster som en tandläkare kan erbjuda.

image

Förebyggande insatser

Förebyggande vård
En stor del av vad en tandläkare gör är att hjälpa till att förhindra att problem uppstår från första början. Detta inbegriper saker som professionella tandrengöringar, som tar bort plack och tandsten som kan orsaka hål och tandköttssjukdomar. Tandläkaren ger dig också fluorbehandlingar, som kan hjälpa till att stärka din tandemalj och göra den mer motståndskraftig mot karies. Regelbundna kontroller hos din tandläkare kan också hjälpa till att fånga upp problem i ett tidigt skede innan de blir allvarligare.

Behandling av tandproblem
Om du har ett tandproblem kan din tandläkare ge dig den behandling du behöver. Det kan handla om allt från en enkel fyllning till ett mer komplicerat ingrepp som en rotfyllning. I vissa fall kan du till och med behöva träffa en ortodontist eller käkkirurg för mer specialiserad behandling. Oavsett vilken typ av problem du står inför kommer din tandläkare att kunna hjälpa dig.

Kosmetisk tandvård
Förutom att hjälpa dig att bibehålla en god munhälsa kan din tandläkare också hjälpa dig att förbättra utseendet på ditt leende. Det finns många olika kosmetiska tandvårdsprocedurer som de kan utföra, t.ex. tandblekning, bonding, faner och Invisalign. Dessa förfaranden kan alla bidra till att ge dig det vackra leende som du alltid har velat ha. Om du inte är nöjd med hur dina tänder ser ut, se till att prata med din tandläkare om de olika alternativ som finns tillgängliga.

Det finns mycket som en tandläkare gör i Järfälla! De ger både förebyggande vård och behandling av tandproblem. De erbjuder också många olika kosmetiska tandvårdstjänster för att förbättra utseendet på ditt leende. Om du behöver någon typ av tandvård, se till att boka in en tid hos en kvalificerad tandläkare i Järfälla redan idag!