flyttstädning

Dröm stort och våga sväva mot skyarna!

Dröm stort och våga sväva mot skyarna!

Det är dags att göra det nu!
Sluta tveka!
Våga!

Ta tag i dina drömmar och flytta. Sätt igång nu och bara kör på, mitt i brinnande pandemi. För det finns aldrig något ”rätt läge” för någonting här i livet. Det handlar alltid om att delvis våga kasta sig ut i det okända och se var man landar. Det är denna vilja till att ta risker som skiljer dig från alla de där framgångsrika människorna som du ser upp till.

Naturligtvis ska man vara medveten om vilka risker man tar och vara beredd på att det kan gå lite annorlunda än vad man hade tänkt sig.

Våga finna din väg i livet

Däremot så finns det inte något som heter ”misslyckande”. Det vi ser som att man har misslyckats är de lektioner som krävs för att man ska nå fram till sina mål.

Faller vi ned så är det bara att resa sig upp igen, borsta av dammet och finjustera innan man försöker igen. Detta är det enda sättet att lyckas.

Därför: Våga ta steget att till exempel flytta till en ny bostad, en ny stad eller kanske till och med ett nytt land. Klarar du av att göra det nu så klarar du av mycket mer än de flesta andra. För världen är för tillfället en annorlunda plats mot vad vi är vana vid och det krävs mod och planering för att kunna ta sig framåt.

Sedan blir det förstås lättare om man tar in hjälp utifrån när man byter hem. Att bara kunna lämna sin gamla bostad och låta Städproffsen ta hand om allt efterarbete är extremt skönt: https://stadproffsen.nu/stadtjanster/flyttstad/. För det tar väldigt mycket energi att bara packa och flytta. Att sedan behöva återvända till sitt hem för att städa är lite som ett svart grädde på det redan klumpiga moset.