lån

Stort eller smått

Stort eller smått

Ibland kan en tusenlapp eller två vara allt som fattas för att man ska få ihop ekonomin. Kanske får man flera oväntade utgifter efter varandra och kanske kommer de även vid ett tillfälle när man redan har pressad ekonomi, såsom före eller efter jul eller semestrar. Då kan man snabbt och lätt ansöka om ett sms-lån. Dessa lån kan betalas ut inom bara ett par minuter, eller inom en timme. Även en del lite större lån kan utbetalas ganska snabbt efter att man sökt dem, men det beror också på när på dygnet och vilken veckodag som man söker.

 

Fler att välja på

Vip banks är en samlingstjänst där man enkelt och snabbt kan skicka in en ansökan för att få erbjudande om lån från ett flertal långivare. Det spelar ingen roll om man söker ett litet eller stort lån. Att det finns fler långivare som ser ansökan och skickar erbjudande är positivt såväl för långivaren, som får ta del av fler ansökningar, som för låntagaren, som också får ta del av fler erbjudanden. Det är också erbjudanden från långivare som är medvetna om att de är i konkurrens om låntagaren.

 

 

Vad man kan låna till

När man ansöker om lån via en samlingstjänst så kan man antingen välja att använda lånet till att samla andra lån, och på det viset få bättre villkor gällande ränta och återbetalningstid. Eller så kan man använda lånet till något som man annars inte har ekonomi till för tillfället. Det kan vara något tillfälligt eller något man planerat, men vad man än väljer att använda lånet till så är det helt enligt eget ansvar och planering att göra det som man anser är klokast. En lånetjänst eller en långivare kan enbart ge råd. Därefter är det upp till låntagaren själv att räkna på om man kan sköta sin återbetalning.