ögonläkare

Ögonläkare i Stockholm behandlar viktigaste sinnet

Ögonläkare i Stockholm behandlar viktigaste sinnet

editorial

Det gäller att ta hand om sina sinnen. Man har trots allt bara fem stycken. Känsel, hörsel, smak, lukt och syn. Ja, om man inte är som den lilla killen i “Sjätte sinnet” förstås. Precis som filmtiteln antydde hade pojken Cole ett sinne till. Ett sinne som gjorde att han kunde se döda människor. Det ställde såklart till det för Cole, men en sak är säker. Han behövde åtminstone aldrig besöka en ögonläkare när han hade problem med sitt sjätte sinne.

Ögonläkare får man gå till om man istället har besvär med ett av de fem “normala” sinnena. Nämligen synen. Människor i alla åldrar kan såklart få problem med synen. Vanligast blir det förstås när man kommer upp i åldern. Då kan man utveckla så kallad grå starr, vilket innebär att man bland annat ser suddigare och blir mer känslig för ljus. Det är inga bekymmer man vill ha oavsett hur gammal man är. Men det går att behandla. Till och med operera.

 

image

Ring en ögonläkare

Det är dock ingen operation du låter din partner göra på dig hemma på köksbordet. Om inte din partner jobbar som ögonläkare förstås. Fast nej, ni ska ändå inte göra det hemma. Det låter väldigt ohygieniskt och det finns nog inte ett försäkringsbolag i världen som vill ersätta sådana skador om någonting skulle hända. Vänd dig istället till en ögonläkare i stockholm. Någon som faktiskt har en klinik och en klinisk operationssal som möter kraven.

Synen är faktiskt ett alldeles för viktigt sinne för att man inte ska ge sig själv de bästa förutsättningarna man kan för att kunna använda det. Hur kul är det att inte kunna se skillnad på sina barnbarn på grund av sin grå starr till exempel? Det är bättre att göra någonting åt det medan du fortfarande kan. Ring en ögonläkare.