akut

Jättar som underlättar hårt arbete

Jättar som underlättar hårt arbete

Tungtransporter är i stort sett stora trailrar som används för att transportera väldigt- eller extremt tunga material och gods, ofta inom byggbranschen. Maskintrailrar och Jumbotrailrar är bland de mest använda, och används även ofta för att transportera andra maskiner och fordon. Som till exempel för att flytta kranar, traktorer eller gods till- och från en byggplats. Utan dessa stora trailrar skulle det vara omöjligt att transportera stora, tunga eller otympliga föremål.

 

Akut behov av tungtransport

När det finns ett akut behov av att transportera något stort och tungt, kan du vända dig till en akutbärgare. Då hyr du alltså in en trailer, och en förare som hjälper dig att transportera föremålet eller godset dit du vill. Oftast används tjänsten för att bärga maskiner, och till och med stora hus som inte längre ska finnas på en viss mark. För transporten krävs det erfaren och utbildad personal, som kan erbjuda praktiska och snabba lösningar i en akutsituation. Denna tjänst brukar mest användas inom byggbranschen, men det kan komma ett tillfälle då vem som helst är i behov av en akut tungtransport. Vad bör man då tänka på i dessa omständigheter?

 

 

Att tänka på

När du anlitar akut tungtransport bör du förklara vad det är som behöver transporteras, när och om du behöver extra hjälp för att lasta på och av. Försök också att vara vara bekant med Villkor & Krav för uthyrning av fordon. Bolaget man hyr ifrån bör ha alla papper i ordning och uppfylla säkerhetskraven. Detta är speciellt viktigt när det kommer till tungtransport, då chansen för olycka är större. Vill du veta mer om hur bolaget utför sina tjänster, så kan du kontakta personalen direkt och ställa frågor, samt även undersöka vad tidigare kunder tyckt om deras service. Så försäkrar dig om att allt utförs på ett säkert sätt och enligt reglerna.