Flos

Högklassig belysning

Högklassig belysning

Varför kompromissa med inredningen i ditt hem? Flos är ett italienskt märke som tillverkat designlampor sedan sextiotalet. En historia som går långt bak i tiden brukar innebära att märket fått tid att både utvecklas och etablera sig på marknaden. Flos är inget undantag i den meningen. Flos har en unik design, men med det sagt passar deras lampor ändå in i de flesta hem. De har en stilsäker design som passar i alla rum. Oavsett om du är ute efter en hängande lampa eller en golvlampa finns något för dig.

 

Mässing, glas eller metall

Då Flos är ett stort märke på marknaden finns också ett stort utbud att välja mellan. Det finns helt enkelt lampor för alla smaker. Kanske är du ute efter en klassisk lampa i mässing? Då kan du välja mellan allt från golvlampor till lampor som du fäster i väggen. Men Flos designar även lampor i många andra material. Om du hellre föredrar glas eller metall finns en mängd alternativ för dig också. Men Flos är inte bara design. Produktens kvalitet är i minst lika högt fokus. Flos är helt enkelt rätt lampa för dig som ställer höga krav på din inredning. Från design till kvalitet.

 

 

Välj din favorit

Om du är osäker på ditt val av lampa kan du alltid ta kontakt med en av Flos återförsäljare. De är kunniga inom området och kan guida dig igenom alla valmöjligheter för att hitta en lampa som passar din smak och inredningsstil. Om du redan vet vad du är ute efter kan du välja att besöka en onlinebutik som säljer Flos lampor och på ett smidigt och enkelt sätt bara klicka hem din favorit. E-handeln idag är ett självklart val för många. Du slipper långa köer och kan i lugn och ro välja ut de produkter du är intresserad av.