fillers

Erfaren och säker klinik i Malmö gör det möjligt att stoppa ålderstecknen med fillers

Erfaren och säker klinik i Malmö gör det möjligt att stoppa ålderstecknen med fillers

Så länge vi lever åldras vi, det är ett faktum som människor har mer eller mindre lätt att acceptera. Att åldras kan många gånger innebära mer visdom, upplevelser och erfarenheter, något som verkligen borde hyllas. Åldrande innebär dock även att kroppen och utseendet förändras, vilket är det som de allra flesta tycker är jobbigt med åldersprocessen. Idag finns dock mängder av olika behandlingar man kan göra för att sudda ut ålderstecken, framförallt kan det kännas viktigt att göra i ansiktet.

Vad händer i ansiktet när vi åldras?

Med tiden förändras benstrukturen i ansiktet och förlorar volym, även huden tappar volym samt elasticitet och halten av hyaluronsyra sjunker. Allt detta i kombination gör att ansiktet förlorar struktur och rynkor bildas. Genom att göra en filler-behandling är det möjligt att stoppa åldersförändringarna, förebygga att fler uppstår, skapa önskade drag samt förbättra hudens kvalitet. 

Fillers är en behandling som kan fylla ut djupa linjer runt ögon, ögonbryn eller mun och även insjunkna områden i ansiktet orsakade av volymförlust. Fillers kan även användas till att skulptera käklinje eller näsa samt för att ge mer volym i områden såsom läppar, kinder eller käklinjen. En stor fördel med fillers är att man snabbt får ett synbart resultat utan kirurgi och konvalescenstid. Även om fillers ger ett snabbt resultat så kan de med fördel också användas över en längre tid för att bygga upp ett beständigt resultat och ett yngre utseende.

Välj en klinik som prioriterar varje patient

Det är viktigt att besöka en seriös klinik för att göra sin behandling, det säkerställer att resultatet blir så bra som möjligt och behandlingen utförs på ett säkert sätt. Vill man till exempel göra fillers i Malmö kan man vända sig till N.VY, en modern och säker klinik med legitimerade injicerare. Deras personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och deras skräddarsydda injektioner utförs endast av legitimerad personal.