Byggfolie

Byggfolie med leverans

Byggfolie med leverans

När man jobbar som hantverkare är det i regel ganska mycket att tänka på. Ofta jobbar man kanske med eller ett par projekt i taget en det kan också hända att man åker mellan flera olika kunder om det är mindre jobb som kan utföras åt gången. Förutom att man som hantverkare måste besitta en viss expertis inom området gäller det också att vara lyhörd och serviceinriktad. Det gäller att förstå kunden och komma fram till en bra lösning, som känns bra för både parter. Inte sällan kanske kunden har en idé om hur snabbt de vill att ett jobb ska gå men ser man att det inte ä möjligt så är det bättre att vara rak och ärlig och säga det från början, för att istället komma fram till en lösning som både är realistisk tidsmässigt för hantverkare och som känns bra för kunden. 

När man åker ut till olika kunder måste man se till att ha rätt material med sig och även verktyg förstås. Men förutom det går det även en del förbrukningsmaterial som används för att täcka och även städprodukter för att kunna hålla ordning när man är ute och jobbar. Att hålla ordning och städat ger ett bra intryck och man tjänar oftast på att jobba så, då det inte blir lika jobbigt och städa allting sedan när man gjort klart jobbet och man ska lämna platsen för att ge sig iväg till nästa projekt. 

 

Att ha ett litet lager med förbrukningsmaterial kan vara smart. Då kan man enkelt ta med det från företaget när man ska iväg. Om det tar slut titt som tätt får man ägna mycket tid till att beställa och kanske även åka och hämta material. Om man letar byggfolie i Stockholm finns det ett företag som heter Gert Falk Emballage. De har många olika slags förbrukningsmaterial och även emballage. De håller till i södra Stockholm och kan snabbt leverera över hela stan men också till övriga delar av landet.