Pool

Alla vill bada

Alla vill bada

Sommaren är en härlig årstid. Det är de flesta överens om. Att få slippa tunga kläder, kalla fötter och snöskottning är något som många svenskar ser fram emot när vintern äntligen börjar lida mot sitt slut. Men ibland kan det bli för mycket av det goda. Under de allra varmaste sommardagarna brukar den gassande solen påverka även de mest inbitna sommarälskarna, och man vill bara dyka ned i ett kallt, avkopplande bad. Om du är husägare med en bra och rymlig tomt kanske en pool är något att investera i? Du slipper bilköerna till badstranden och kan avnjuta en simtur fem meter från verandan!

 

Simma lugnt…

Det finns många försäljare av pooler på marknaden, och modellerna skiljer sig också markant. De tillverkas i flera olika material i både upphöjd och nedsänkt modell. Niveko är bland de största tillverkarna av pooler, där framgången helt enkelt kan förklaras av deras höga standard på sina modeller. De använder sig av en svetsteknik som leder till både snabb produktion och hållbara pooler. Håll utkik efter deras produkter när du letar försäljare, för de visar att de tar sina kunder på största allvar. På försäljarnas hemsidor kan du ställa frågor om du är osäker på vilken modell som passar dig.

Från kallbad till varmbad

Om du har fått upp ögonen för det här med utomhuspool, men gärna vill kunna använda den även under de kallare månaderna på året, kanske spabad är något som intresserar? Denna så kallade “lyxprodukt” har sjunkit rejält i pris på marknaden under de senaste åren. De finns modeller i alla prisklasser så att vem som helst kan unna sig ett avkopplande spabad i sin egen trädgård. En fördel med dessa bad är att många modeller tillverkas i Sverige, vilket betyder kort leveranstid, installation och snabb kundservice! Så efter den här lilla genomgången återstår väl bara en fråga: Varmt eller kallt?