stolar

Stolar som är som nya

Stolar som är som nya

Numera säljs många dyrbara eller lyxiga produkter i så kallat refurbished, begagnat men restaurerat och fullgott, skick. Vilken besparing för miljön att exempelvis nästan nya mobiltelefoner inte kastas utan återanvänds. En sådan produkt är också den världsberömda stolen Aeron från Herman Miller. Nu kan du också äga en, till ett fördelaktigt pris, tack vare att det finns företag som tar tillvara på dem och byter ut slitna delar. Sidan på nätet heter Valueshop.se och där hittar du en mängd stolar av olika modeller. De tillverkas med stor hänsyn till miljön, och återanvändning är också miljövänligt.

 

En lyxig stol till ett vettigt pris

Du kan alltså hitta världens bästa kontorsstol till ett pris som är överkomligt. Det är en ergonomisk stol, som du verkligen kommer att sitta skönt i. Den formar sig efter din kropp, och det är en bra investering att sitta ordentligt i en kontorsstol som man tillbringar många timmar i. Det finns några alternativ att välja mellan. Stolen finns i olika storlekar och har man en sådan stol, finns det även möjlighet att köpa lösa delar till den, om man vill byta ut t.ex. sittdyna och armstöd.  Man väljer bara storlek. Då passar exempelvis sitsen i storlek C till stolen i storlek C. Det finns armstöd i vinyl eller läder.

 

 

Premium refurbished eller upcycled

När du köper kontorsstolen är den givetvis helt komplett, och delarna är kontrollerade i flera steg för att hålla bästa funktion och kvalitet. Premium refurbished innebär nära nog nyskick, och stolen både känns lyxig och ser ut som ny. När du väljer en sådan stol kan du välja om du vill ha armstödet i vinyl eller läder. Om du inte är så känslig för ett litet märke på stolen väljer du Upcycled, och kan köpa stolen till ett ännu lägre pris. Frakten är gratis, vilken stol du än väljer.