svartmögel

Skräddarsy dina livsmål

Skräddarsy dina livsmål

För den som lever att välja ett enklare liv blir livet också lite mer flexibelt. För den enkla ekvationen är ju som bekant att ju mindre pengar som du spenderar desto mer har du. Ju mer pengar du i din tur har desto mer kan du också ta ut svängarna när det väl gäller.
Om du dessutom har en så kallad ”osäker anställning”, med andra ord inte är fast anställd, är du dessutom ännu friare.

På detta sätt kan den som känner sig manad skräddarsy sitt liv efter de egna visionerna. Alla behöver inte villa, vovve och Volvo för att känna att de lever livet. För vissa handlar det mer om att kunna spendera mer tid med nära och kära samtidigt som man som sagt har flexibiliteten till att kanske kunna resa när alla andra jobbar.

I dessa tider när internet erbjuder så många olika möjligheter till försörjning finns det int längre några ursäkter till att inte våga sig ut på äventyr. Visst, du kanske får hålla ned dina levnadskostnader genom att bo mindre optimalt. Kanske samsas du till exempel om din yta tillsammans med svartmögel eftersom din bostad är av en äldre sort där ventilationen inte är i topp, framför allt inte inne på toaletten.

Men det kanske ändå är ett pris som du är beredd att betala för att få leva enligt de flexibla regler som du vill. Även om du enkelt kan göra ett test för att se om du faktiskt har svartmögel hemma, så att du kan behandla det. Det är nämligen inte särskilt bra för hälsan att andas in dessa sporer.

Nåväl. Detta är inte tänkt att vara en pekpinne, utan mer ett enkelt tips.

Hur du än väljer att leva ditt liv, var säker på att det är du som faktiskt också har valt att leva det så. Det är lätt hänt att man lever det liv som andra vill att man ska leva.