tryckluft sexleksaker

Sexleksaker med stimulerande tryckluft kan ge otroligt mycket njutning

Sexleksaker med stimulerande tryckluft kan ge otroligt mycket njutning

Sexleksaker kommer i oändligt många varianter och kan vara gjorda för män, kvinnor eller både och. Det finns helt enkelt massor av spännande sexleksaker för den som tycker om att använda sådana själv eller tillsammans med någon annan. Emellanåt dyker det upp sexleksaker som blir extra populära och hyllade tack vare den stora njutning som de kan erbjuda användaren.

Favoriten hos många kvinnor

En av de mest populära sexleksakerna för kvinnor är en klitorisstimulerare som ger stimulans genom lufttryck. Originalet heter Womanizer men idag finns det även flera andra företag som har tillverkat sina egna varianter av denna succé. Det som många gillar med lufttrycket är att det stimulerar på ett sätt som gör att klitoris inte överstimuleras, något som många upplever med en vibrator. 

Det finns även ett alternativ för män

Med tanke på hur omåttligt populär Womanizern har blivit hos kvinnor så är det föga förvånande att det nu även har kommit en sexleksak till män som bygger på samma princip. Arcwave Ion stimulerar baksidan av ollonet med hjälp av lufttryck, den har åtta olika nivåer på stimulansen, ger särskilt intensiva orgasmer, är vattentät, lätt att rengöra och är tillverkad i behagligt silikon.

Hitta allt på ett och samma ställe

Är man intresserad av att själv få multipla orgasmer så kan tryckluft sexleksaker vara det man ska testa härnäst. Hos Lust & Kärlek AB hittar man dessa njutningsfulla leksaker både för kvinnor och män. De har ett brett sortiment som bland annat innefattar mängder av olika sexleksaker, glidmedel, spel, sexiga kläder med mera. Tanken med Lust & Kärlek är att erbjuda en varm, fin och trygg miljö som passar alla. Kvinnor, män, singlar och par kan alla hitta spännande prylar hos Lust & Kärlek som sätter krydda på sexlivet. Vare sig man handlar online eller i butiken som är belägen i Borlänge.