Fototapet

Satsa på olika typer av tapeter i hemmet

Satsa på olika typer av tapeter i hemmet

Vill du ha ett vackert hem där du kan trivas och ladda dina batterier? Ett hem som känns som du och där du har fått gå loss med hela din smak och stil? Vad sägs om att satsa på olika typer av tapeter, som exempelvis fototapeter, för ett mer personligt och trivsamt hem? Hur hade det varit att somna till ljusen från en storstad? Eller att vakna upp omgiven av en rogivande djungel? Kanske vända dig om och se hur havet mjukt möter sandstranden?

Idag finns det fototapeter som påminner om de som var mycket moderna för många år sedan. Men det finns betydligt fler motiv och även en helt annan kvalitet på dagens fototapeter. De används idag av fler än privatpersoner i sina hem. Du kan hitta fototapeter som föreställer en bokhylla eller en tegelvägg i de finaste av restauranger, spa eller hotell. Kanske har även du sett någon fototapet under den senaste tiden?

 

 

Tapeter av olika typer i olika rum

Med hjälp av fototapeter kan du enkelt få olika typer av tapeter i olika rum. Eller på olika väggar. Snabbt och lätt skapar du ett engelskt bibliotek eller ett badrum med en sandstrand och palmer. För att få det riktigt snyggt så kan du även anpassa tapeterna på de andra tre väggarna, så att de tar upp stämningen och färgerna som finns i din fototapet. Då blir det mer enhetligt och snyggt.

Du väljer själv om du vill ha en fototapet i ett rum eller om du vill satsa på fototapeter i flera, eller alla, rum. Det är just det som är charmen med fototapeter. Att du kan välja precis hur du vill att ditt hem ska se ut. Och har du barn hemma så kan det vara till mycket stor glädje för dem att få välja en fototapet.