sexleksakerna

När sexlivet känns på rutin

När sexlivet känns på rutin

Det är ganska så vanligt att par tröttnar på att ha sex med varandra för att det blir för mycket på rutin. I början var allt nytt och spännande och man ville testa nya saker med varandra. Men sedan händer något och man tappar liksom inspirationen lite. Det är då sexet kan upplevas som tråkigt. För när man redan vet vad som kommer hända känns det inte riktigt lika spännande och upphetsande. Det bästa man kan göra då är faktiskt att testa på nya saker igen så att man får tillbaka variationen i ert sexliv igen.

 

 

Ta inspiration av andra

 

Men det kan såklart vara svårt att bara komma på något nytt. Det känns ju som att man redan har testat det mesta. Hos Lovebuddy.se kan du läsa om allt från sexleksaker till tips på nya ställningar eller sexlekar. Det kan verkligen hjälpa om du känner att du inte riktigt vet hur ni ska hitta tillbaka till bra sex igen. Förutom att testa på nya ställningar kan det vara spännande att introducera olika sexleksaker till ert gemensamma sexliv. Det kan vara allt från mindre till större saker. Många gånger handlar det bara om att få testa och göra något nytt – det behöver inte vara några jättestora saker.

 

Dela med er av fantasier

 

Om du har något du vill testa tillsammans med din partner ska du inte vara rädd för att diskutera det. Din partner kanske har liknande fantasier som du? Det kan faktiskt vara spännande att testa något litet som att ha ögonbindel eller handklovar. Om man ska testa något sånt är det dock viktigt att det är ömsesidigt och att man inte gör något man egentligen inte vill. Övertala heller aldrig din partner till att göra något hen känns osäker kring. Sex är något som måste kännas bra mellan båda.