månlampa

Med en månlampa sover ditt barn gott om natten

Med en månlampa sover ditt barn gott om natten

editorial

Alla har vi väl varit med om att känna oss lite mörkrädda ibland. Det är vanligt, speciellt när man är barn och kan tycka att mörkret känns lite extra läskigt. Kvällar och nätter när barnet ska sova kan det därför vara bra att sätta in en lampa som får vara tänd. Kanske en stund på kvällen bara, när barnet ska somna, eller hela natten om barnet hellre vill det. Det känns mycket tryggare för barnet.

Med en lampa som man låter vara tänd nattetid kommer ditt mörkrädda barn både att somna och sova bättre. Det inger en trygghet för barnet och gör det lättare för barnet att se ifall hen skulle vakna på natten och behöva uppsöka toaletten eller liknande. Det finns många olika lampor man kan välja att köpa som nattlampa till sitt barn.

Ett exempel på nattlampa är en månlampa. Med en sådan typ av nattlampa som har formen av en måne, lyser hela ditt barns rum upp i ett milt, dämpat sken. Ofta kan man också välja vilken styrka på ljuset man vill ha. 

 

månlampa

 

Uppladdningsbar månlampa 

En månlampa finns i flera olika utföranden, en del med ett vackert och dekorativt trästativ till. Den blir en fantastisk inredningsdetalj i barnets rum, som passar lika bra under småbarnsåren som när barnet blir lite äldre. Månlampan avger en mysig belysning och man kan själv styra hur pass starkt den ska lysa. Kanske med ett lite starkare sken under insomningen, för att sedan dämpa det under natten. En månlampa kan man enkelt plugga in i vägguttaget eller använda sig av den medföljande USB-kontakten. Om man inte vill ha lampan i uttaget hela natten kan man ju då ladda upp lampan så att kontakten slipper sitta i. 

Med en nattlampa formad som en måne kommer ditt barn att somna skönt och sova gott hela natten.