CBD

Lugnet i tillvaron serveras i droppar

Lugnet i tillvaron serveras i droppar

Det är inte undra på att man går omkring och känner sig spänd i både kropp och själ i dessa tider. I och med att denna pandemi fortsätter att rulla på så börjar många av oss kanske att känna en viss frustration i vår vardag. När kan saker och ting återgå till det normala?

Eller i varje fall till det nya normala.

Håll dig vital

Svaret är förstås höljt i dimma. Däremot så kan vi själva skapa oss rutiner och strategier för att finna lugn i dessa omtumlande tider. På så sätt kan vi få in vanor i livet som kommer att öka vår livskvalitet – även långt efter att detta virus har försvunnit ur våra liv.

För hur många här tar egentligen hand om sig själv så bra som man vet att man borde? Har du stunder under dagen då du bara tar en paus från allt och låter hjärnan och kroppen varva ned?

Oavsett om du gör det genom meditation, en promenad i skogen eller någon av CBD-produkterna från https://raworganics.se/ är det viktigt att låta tankarna bara vara ett tag.

CBD-olja, som utvinns ur hampa, är ett ypperligt tillskot för just detta, och mycket mer. Visste du förresten att oljan även kan ha positiva effekter när det kommer till sjukdomar som KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/. Detta beror på oljans antiinflammatoriska egenskaper.

Unna dig därför att 2021 blir året då du tar hand om dig själv – lite extra väl. För vi lever som sagt både för dagen och för resten av våra liv. Att långsiktigt investera i sitt välmående är något som man kanske inte tänker på idag. Däremot är det något som ditt framtida jag kommer att vara djupt tacksam för. 

Trots allt vill vi alla kunna spendera ålderdomen i vitalitet och med en energi som räcker till för våra barnbarn och våra liv i övrigt.