PLEXIGLAS

Låt din kreativitet flöda med färgat plexiglas!

Låt din kreativitet flöda med färgat plexiglas!

Din kreativitet är den väg som du har fått till att utforska vem du själv egentligen är. För i vårt skapande kommer också vår essens fram – de människor som vi är under alla lager av förväntningar och inlärda vanor.
Det tar förstås fokus och mod att börja utforska denna aspekt av sig själv – för det är mycket lättare att bara börja sträckkolla på serier eller spendera tid och energi på sådant som inte bidrar till ens egentliga välmående.

Ett material att forma efter din vilja

Det fina med kreativitet är att den kommer i en ett till synes ändlöst antal skepnader. Det finns så otroligt många sätt att skapa på att man ibland kan bli överrumplad. Kanske är det därför vi ibland inte väljer ett första steg – det finns så många att välja mellan.

Ta något lite smalare fält, som att arbeta med färgat plexiglas. Det är nämligen så att om man värmer upp detta material – som är transparent som glas men ännu hållbarare – blir det nämligen formbart. 
Plötsligt inser man hur stora möjligheterna är för att skapa något med plexiglas. Det går till exempel att värma upp det i ugnen och forma det till ljuslådor.
Dessa kan förstås bli till fina och personliga klappar som man ger bort i jul.

Idag finns även möjligheten till att sälja saker online. Tänk att tjäna en extra slant på en hobby.
Kanske kan hobbyn med tiden visa sig bli till en rätt stabil extra inkomst här i livet för att med tiden utvecklas till en huvudverksamhet.

Allt är nämligen möjligt när man börjar utforska sin egen kreativitet. Det är lite som om att livet börjar öppna upp sig mer och mer ju mer man utforskar sitt eget potential.
Det finns förstås inte några garantier för att man ska nå finansiell framgång – däremot kan det vara så att vi når en själslig sådan.