Frigolitskyltar

Gör dig synlig med frigolitskyltar

Gör dig synlig med frigolitskyltar

editorial

Frigolit är ett lättarbetat och relativt billigt material. Det går att få fram en mängd olika effekter med hjälp av rätt färgställning och skuggning. En frigolitskylt är också ganska vädertålig och går bra att använda både inom- och utomhus. 

För att skapa det rätta uttrycket på skylten går det också att lägga på en yta av akryl eller plexiglas. Via en dator skapas den design du vill ha och den skärs sedan ut med glödtråd. Detta ger en slutprodukt med ett formgjutet intryck, och alla detaljer bevaras under processen. 

 

En skylt för alla

Det är inte svårt att sätta upp en frigolitskylt. Eftersom den är så pass lätt så behövs inga extra förankringar eller säkerhetsåtgärder. Du kan limma eller tejpa upp din skylt på väggen eller helt enkelt sätta något slags stift i väggen och sedan trycka fast skylten. 

Det du kan behöva tänka på är att skylten inte hamnar på en plats där den lätt kan utsättas för någon form av skadegörelse eller lätt blir deformerad av yttre påverkan. Även om frigolitskyltar är billiga och enkla att framställa tål de inte vad som helst. Därför kan sådana skyltar passa bra högre upp på en vägg eller som något tillfälligt. 

 

Frigolitskyltar

 

Synlig och enkel att transportera

För dig som ofta är med och ställer ut på olika mässor och vill ha något som verkligen fångar uppmärksamheten är en frigolitskylt ett toppval. Den är lätt och därmed enkel att transportera och ställa upp. Vill du byta design kan du lätt ordna en ny skylt – eller varför inte ändra färg och effekt på den befintliga? Ta reda på vilka fler möjligheter som finns

Marknadsföring är viktigt för att göra dig och ditt företag synligt. Med något så enkelt som en frigolitskylt talar du om att du finns och vad du erbjuder. Helt enkelt för bra för att inte skaffa en.