Båttrailers

Frakta bort ditt förflutna på en biltrailer

Frakta bort ditt förflutna på en biltrailer

Nu, i dessa oroliga tider, så dras vi till det vi känner igen och det som känns tryggt. Det är bara naturligt att vi söker oss till saker som känns som fast mark under fötterna när hela världen är i gungning.
Att göra stora förändringar i livet är därför kanske inte det första som de flesta tänker på idag. Då känns det bättre att vänta ut läget tills vi hittar det nya normala.

Hur länge det dröjer… ja det vet väl egentligen inte någon av oss.

Nya tag i svåra tider

Samtidigt finns det de som faktiskt passar på att ta nya steg i livet – just på grund av osäkerheten. Vissa ser det som en möjlighet när saker och ting ändå hänger i luften. Dessutom har nya möjligheter skapats mitt i denna pandemi. Möjligheter som annars inte hade funnits.

Visst kan man välja att lägga sig någonstans mitt på skalan också. Kanske passa på att rensa ur därhemma och se detta som ett tillfälle till en nystart, lite i det tysta. För det kan vara nog så omvälvande och befriande att bara göra sig av med allt det där gamla som ligger och tar upp plats – och kanske till och med tynger en.

Visar det sig att man har en hel del att göra sig av med så får man kanske åka flera gånger till återvinningen. Eller så spanar man in någon av de många biltrailers som finns på Mohlin Trailers och gör en rejäl utrensning på en och samma gång.
En släpvagn är ju så mycket större än utrymmet i en bil.

På så sätt kan denna kris bli något av en nystart här i livet. Genom att vända något till synes negativt till något konstruktivt så kan man säga att vi har ”hackat systemet”. 

Kanske upptäcker du själv flera sätt att göra detta på i rådande tider.