entresolplan

Entresolplan ger lagret ett lyft

Entresolplan ger lagret ett lyft

Har du för liten lagerplats? Du kanske får in stora partier varor åt gången, och det blir trångt på hyllorna. Man får ofta betydligt bättre fraktvillkor om man köper mycket på en gång, men det ska ju få plats också.

Bygga ut är dyrt, och det känns inte alltid som ett rimligt alternativ. Då finns det en annan, mycket smart möjlighet för dig. Skaffa entresolplan, som blir som en extra våning med lagerplatser. 

Entresol är en metallkonstruktion

Du kommer lätt upp med en trappa eller hissanordning till ditt entresolplan, och då har du plötsligt dubbelt så många lagerplatser. Du kan gå där uppe och inspektera dina varor, och får du en stor beställning från dina kunder, kan du leverera allt på en gång. Du har då själv en pålitlig och leveranssäker firma.

Ditt entresolplan kan användas vid behov, för sällanköpsvaror eller inför väntad försäljningsökning. Ta kontakt med ett företag som säljer entresolplan, så får du hjälp med utformningen. Du kan välja bland olika sorters golv, till exempel, och du får också hjälp med att få alltsammans på plats på bästa sätt. 

 

Skapa en rationell lagerhantering

Att ha ordning och reda på sitt lager är viktigt för att få arbetet att flyta på smidigt, så det inte blir felleveranser. Det är lätt att se vad som finns när allt gods lastas in snyggt på sina respektive platser. Har man en stor omsättning på varor, är det fint att kunna se med sina egna ögon hur mycket det finns på lager av olika saker.

Kanske är det just entresolplan som lyfter dina affärer mot högre höjder. Du får betydligt bättre kapacitet, och om du har ett tillverkande företag kan du lätt hänga med när det blir en ökad efterfrågan på dina produkter. Låt varorna mellanlanda uppe på ditt entresolplan, för där finns det gott om plats.