blommor

En tidlös gåva till din kvinna

En tidlös gåva till din kvinna

Vi lever i tider då detta med manligt och kvinnligt verkligen har kastats upp i luften. Lite som någon sorts jongleringsnummer där våra könsroller är bollarna. 

Ingenstans har detta gått så långt som i Skandinavien och kanske framför allt Sverige. Ser man sig omkring i andra delar av världen så är det många gånger annorlunda, där ofta man lever mer efter evolutionärt baserade roller. Det räcker som sagt med att åka ner en bit i Europa för att få se exempel på detta.

En tidlös gåva

Sedan kan man förstås tycka vad man vill om det. Frågan är dock alltid om man tycker något för att ”alla andra” anser att man ska tycka på ett visst sätt, eller för att man själv tycker att det känns rätt.

En sak är i varje fall säker: Som man kan man alltid få sin kvinna att le och känna sig uppskattad genom att komma hem med en bukett blommor till henne, direkt från https://www.blommorjarfalla.se/
Det är sådant som är tidlöst.

Nu i påsk så är det såklart också rätt tid för påskliljor, gula tulpaner och andra blommor som går i just gult. Det är en härlig påminnelse om den värmande vårsol som står och stampar i farstun, i väntan på att vintern ska flytta ut på riktigt. Just våren är också en tid då våra känslor blommar ut och varför inte passa på att bokstavligen låta detta ske genom att skaffa en vacker bukett till din ”main squeeze”. 

När värmen väl anländer så kan du med fördel kombinera detta med att ta en liten utflykt. Kanske en picknick eller varför inte gå ut i skogen och göra upp en eld och grilla lite grov.

För det finns trots allt något extremt tillfredsställande att skapa en eld och sedan njuta av dess värme på en tid vårmorgon, just innan solen har värmt upp omgivningarna.