husbilar

Det fria livet ute på vägarna

Det fria livet ute på vägarna

Vad är frihet för dig? Har du någonsin funderat på denna fråga?

Den är speciellt intressant i dessa tider då distansarbete har blivit ett begrepp som väldigt många av oss har bekantat oss med under det senaste året. Kanske har upplevelsen varit en ögonöppnare för dig. Tänk att man faktiskt kan arbeta varifrån man vill.

Lever du det liv som du vill leva?

Plötsligt känns kanske inte livet som digital nomad särskilt exotiskt längre. Kanske är det till och med så att du i denna stund faktiskt har börjat fundera på om det inte vore kul att ta ett år då du hade en mer flexibel arbetsplats. Tänk att bara färdas omkring där du ville och lägga ett par timmar om dagen på att arbeta, resten är fritid.

Visst finns det mindre dramatiska sätt att göra detta på om du vill. Kanske genom att bosätta dig i ett samhälle som ligger nära skog och mark, en bit norrut i landet.

Bor du enkelt och har en god internetuppkoppling så kan livet bli smått magiskt.

Eller så säljer du huset, skaffar en husbil på https://fritidscenter.se/fordon?sortOrder=created&type=2 och gör vägarna till ditt hem. Tänk att färdas runt utan fast punkt och bara ta dagen som den kommer.

Då kan du plötsligt röra dig med årstiderna och lära känna nya kulturer och naturupplevelser.

Poängen är att set är lättare än någonsin att definiera sin egen form av frihet. Visst är det lite speciellt just nu, och och med de begränsningar som stater har upprättat på grund av viruset, men tids nog kommer vi att återgå till ett öppnare samhälle.

Frågan är vem du kommer att vara då. Vilka nya tankar har fötts under denna tid och vad har du vidtagit för åtgärder för att leva ut dem?

Kom ihåg att detta är ditt liv, inte någon annans. Vågar du leva ut dina drömmar?