fönster

Byt ut husets fönster mot nya

Byt ut husets fönster mot nya

editorial

Fönster, med deras funktion och utseende, är viktiga för ett hus hela exteriör. Gamla och slitna fönster som vare sig är särskilt vackra att se på längre eller ens fyller sin funktion är fönster som man behöver byta ut. Att byta ut husets alla fönster mot nya ger hela huset ett ansiktslyft och man kan till och med spara in en krona eller två på att göra det. 

Att spara pengar genom att byta ut fönster? Hur är det ens möjligt? Men jo, det är faktiskt sant. Om man har gamla och dåliga fönster som inte längre håller tätt på samma sätt så åker ju värmen rätt ut och kylan tränger in. På så vis eldar man för kråkorna, som man brukar säga. Att sätta in nya fönster håller värmen inomhus där den hör hemma. 

 

 

Välj fönster efter ditt eget tycke och smak

Sedan är ett fönsterbyte självklart en kostsam sak att göra. Men det är i slutändan värt det. Det finns så himla många olika typer av fönster att välja på. Aluminiumbeklätt fönster i trä, fönster som öppnas inåt och de som öppnas utåt. 

Vilken typ av fönster som passar bäst till ditt hus, det vet du bäst själv. Valet av fönster är högst personligt och man får gå efter sitt eget tycke och smak. Fönster med spröjs är populärt och passar äldre hus såväl som nyare och mer moderna hus och byggnader. 

Ska ni byta fönster på ert hus kan ni exempelvis kika in hos http://goteborgsfonster.se/ för att få lite inspiration och för att se vad som finns att tillgå bland dagens fönster. 

Byte av fönster är något som man vanligtvis bara gör en gång under hela sin livstid, förutsatt då att man bor kvar i samma hus, vill säga. Annars kan det lätt bli ett par gånger till.