fraktkompaniet

Boka trygga företagsleveranser med Fraktkompaniet till bra pris

Boka trygga företagsleveranser med Fraktkompaniet till bra pris

Att skicka företagspaket eller stora leveranser är något som kan vara både känsligt och kostsamt. Därför är det alltid klokast att anlita ett tryggt fraktbolag som man vet kommer sköta leveransen på bästa sätt. Ett företag som alltid strävar efter att kunna erbjuda sina kunder just det är Fraktkompaniet (eller Ntex Inrikes AB som det heter sedan 2020).

Transportföretag som arbetar för kundens bästa

Ntex är ett pålitligt transportföretag som tar sig an allt från en enstaka frakt till regelbunden distribution. Ntex arbetar alltid för att det mest komplicerade uppdraget ska vara en enkel och bekymmersfri resa. De gör sitt yttersta för att samtliga kunder ska bli nöjda samtidigt som de hela tiden strävar efter att utveckla sina tjänster i hållbar riktning.

Tack vare att Ntex har ett omfattande nätverk av noggrant utvalda transportörer ser de till att allt gods når sin destination på utlovad tid och i rätt skick oavsett vart i Sverige det ska. Med utgångspunkt från kundens önskemål tar de hand om godset på bästa sätt och väljer lämpligaste transportslaget såsom lastbil, tåg eller en kombination.

Få det bästa priset på Ntex frakten

Vill man boka frakt med Ntex Inrikes så kan man enkelt göra det på Paket.se. Genom att boka via Paket.se får man ett extra förmånligt pris eftersom de har ingått samarbete med Ntex. Paket.se förhandlar helt enkelt fram ett billigare pris och tar dessutom hand om kundkontakten. Det gör att Ntex kan fokusera på det de är experter på, nämligen frakt och transport.

På Paket.se fungerar allt väldigt enkelt, man väljer bara vad som ska skickas, exempelvis dokument, paket, pallar eller container och fyller i varifrån försändelsen ska skickas samt var den ska levereras. Efter det får man upp de erbjudanden som finns på den önskade rutten och kan enkelt välja den bästa lösningen utifrån behov.