Menu

Äventyr i goda vänners lag

Äventyr i goda vänners lag

Vi samlas för att möta fienden i strid. Det gäller att ha huvudet på skaft för att gå vinnande ut ur detta. Med slipade yxor och lika vassa hjärnor för att ta sig igenom detta slag på allra bästa sätt. Förhoppningsvis klarar vi oss allihop, men alla vet vad som står på spel. 

Rädda men säkra på seger så kastar vi oss in i fighten med höjda vapen.

Ja det är sannerligen spännande att spela äventyrsspel tillsammans. Att samlas kring köksbordet i goda vänners lag, kanske med något i glaset, och tillsammans ge sig ut på spännande uppdrag. Kanske för att rädda kungariket från någon riktig buse. Eller varför inte dräpa en girig drake som har lagt beslag på en enorm skatt. 

Det roliga med sådana här spel är att göra det tillsammans. Speciellt när man är lite äldre, och alla kanske har familjer och åtaganden som gör att livet är hektiskt. Då känns det fint att med någon sorts regelbundenhet ändå hitta tiden till att mötas och lira några timmar då och då. Det betyder mycket att hålla vänskapen vid liv.

Extra mysigt är det förstås på vintrarna. För det är ju när det är som kallast som vi behöver värmen som mest. Både den från våra element och den från våra vänner. Dessutom är det ju då vi också behöver ljus.

Det är något mysigt med att sitta kring köksbordet, i goda vänners lag, spela och stoja under ljuset från en Menu Tribeca-lampa. Leveranserna från AndLight är verkligen snabba och smidiga.
Man vill ju tydligt kunna se vilka egenskaper ens karaktär i äventyrsspelet har trots allt. Även om man har fått i sig ett glas mjöd eller två inför striden. 

Men som sagt, det viktigaste är att trivas tillsammans i gamla och goda vänners lag. För vad vore livet utan vänskap?