tantramassage malmö

Att släppa på begränsningar

Att släppa på begränsningar

Har du någonsin provat på tantramassage? Om inte så är det ett hett tips att läsa på och se om det är något för dig. En behandling av detta slag bygger i stort på närvaro, medvetenhet och kommunikation. Terapeuten hjälper dig släppa på trauman och blockeringar i kroppen som hindrar dig i ditt dagliga liv. Har du varit med om tidigare upplevelser som orsakat att du stängt ner delar av din kropp eller har du bara inte haft chansen att upptäcka dem? En behandling i tantramassage är en envägsbehandling. Det handlar alltså inte om att mottagaren får någon chans att beröra terapeuten.

 

Hur går en behandling till?

Precis som vid andra massagesessioner ligger mottagaren på en brits eller på en förberedd plats på golvet. Under behandlingen används medveten andning och du kommer troligen att uppleva känslor av kärlek, skönhet och harmoni. Om du är en person som har svårt att känna in din kropp och uppleva känslomässiga sensationer så kommer du i tantramassagen att få lära dig närvaro i kroppen med hjälp av olika beröringstekniker. Du blir guidad att vara närvarande och medveten om alla delar i din kropp och att uppleva de sensationer som kommer till dig.

 

 

Tabu eller bara missförstånd

Visst finns det prat om att tantramassage är en sexuell akt. Kanske finns det till och med mottagare som felaktigt tror att de ska få uppleva en intim akt med massören. Professionella utförare av tantramassage i Malmö behandlar med full innerlighet och helt frikopplat från sina egna behov och drifter. En utförare av denna massage är trygg i sig själv och erbjuder dig som kund en givande och helande stund bara för dig. Om du är nyfiken kan du läsa mer på sidor som t.ex. https://www.tantramassage.se/ och på så vis ta reda på om det är just denna massage du längtar efter.