ansiktsmask

Ansiktsmask kan hjälpa huden tack vare flera välgörande ingredienser

Ansiktsmask kan hjälpa huden tack vare flera välgörande ingredienser

Ansiktsmasker kan enkelt förklaras genom att de ger en riktigt kick av något som huden kan vara i stort behov av. De kan verkligen ta sig ner på djupet och boosta huden med olika välgörande ämnen, oftast rengör de på djupet eller återfuktar huden rikligt. Vilken som passar bäst beror på vad huden är i behov av för tillfället. Det har också blivit väldigt populärt att ägna sig åt så kallad ”multi-masking”. Det innebär att man lägger olika masker på olika delar av ansiktet för att få en skräddarsydd effekt och ge huden precis vad den behöver. 

Butikskedja med fokus på skönhet

Sephora är en butikskedja som fokuserat helt och hållet på skönhetsprodukter i alla dess former och man finner såklart även ett brett utbud av välgörande ansiktsmasker i sortimentet. Bland annat hittar man Laneige Water Sleeping Mask som verkar under natten samt Sephora Collection Blackhead Peel-Off Mask som minskar pormaskar och gör huden slätare

Ge huden massor av fukt

Laneige Water Sleeping Mask är en fuktgivande gelmask som återfuktar huden på djupet. Den ger uttorkad hud en riktig fukt-boost och den innehåller högkoncentrerat, hydrojoniserat mineralvatten. Dessutom har den en lugnande doft av apelsinblom, rosor och sandelträ som hjälper en att slappna av samtidigt som den ger lindring åt trött hud. Sist men inte minst så innehåller den veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung.

Gör huden slätare och minska antalet pormaskar

Sephora Collection Blackhead Peel-Off Mask minskar antalet pormaskar och gör huden slätare redan efter en användning. Den är lätt att applicera och rengör huden direkt samt gör den matt. Masken innehåller glykolsyra som exfolierar och mjukar upp samt Aloe Vera som har en lugnande effekt på huden. Masken består till 89 % av naturliga ingredienser och innehåller veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung.

Dessa ansiktsmasker och väldigt många fler hittar man på https://www.sephora.se/shop/hudvard/masker/ansiktsmask-c313704/.