Akuttandvård odenplan

Akuttandvård i Odenplan - när du inte längre står ut

Akuttandvård i Odenplan - när du inte längre står ut

editorial

Har du gått runt och bara känt dig lite obekväm i munnen ett tag? Du har inte tänkt på det, då du har mycket att tänka på. Barnen ska hämtas på dagis och skjutsas till hockeyträningen, du ska hinna med alla rapporter på jobbet och sedan ska du helst hinna med att sova någon timme på dygnet med. Så att det har varit lite obekvämt i munnen, det får vara. Det går säkert över.

Men det går inte över och nu har du fått feber och den där lilla obekväma känslan i munnen har utvecklats till något betydligt värre. Du kan inte längre äta solid föda. Faktum är att du inte kan äta nånting eller ens få i dig en kopp kaffe. Du måste göra något!

Du behöver akuttandvård för att få bukt med problemet så att det inte blir ännu värre. Det kan röra sig om en visdomstand som blivit inflammerad eller akut tandlossning. Vad det än är så måste du åtgärda det, då munnen är känslig och kan leda till många olika problem, inte minst feber.

Nu oroar du dig naturligtvis för vad det kommer att kosta, men är detta en fråga där du måste tänka på priset?

 

Akuttandvård odenplan 

Kompetent och trygg vård

Med akuttandvård i Odenplan får du trygg och kompetent vård snabbt. Du kommer alltid få ett kostnadsförslag innan du tar ställning till operationen så att du slipper otäcka överraskningar.

Men i all sanning: när det är akut så är det akut. Då ska du i första hand se till ditt bästa och inte din plånbok. Du kan alltid tjäna mer pengar, men du kan inte få mer tid, så varför lägga den på att ha ont och gå runt med feber? Sådant kommer påverka din livsglädje negativt och som en konsekvens gå ut på din omgivning.